Jeugdvoorstelling over angst en dapper zijn

Foto: Muziektheater de Plaats

Wat als de wereld verandert door iets wat je niet kan zien? Muziektheater de Plaats en Het Collectief Vier maken er de voorstelling Wat jij niet ziet over.

Een muzikale, filosofische jeugdvoorstelling over vier een beetje bange meiden en hun zoektocht naar dapper zijn. Op 3, 4, 10 en 11 oktober op het Kazerneplein in Arnhem.

Ze zijn er klaar voor

In de voorstelling van zien we vier meiden. Ze staan op een schoolplein en ze wachten. Ze vonden in hun schooltas een briefje met daarop: “Klaar voor de strijd? Drie uur bij het duikelrek.” De meiden verdenken de jongens van deze uitdaging. Ze spelen wel vaker jongens tegen de meisjes. Het is bijna drie uur en ze zijn er klaar voor.

Een beetje bang

De meiden wachten. Zouden de jongens nog wel komen? Of zou het briefje toch van iemand anders zijn? Wat als deze strijd geen jongens tegen de meisjes spel is, maar een échte strijd? Misschien is deze strijd wel hun kans om eindelijk écht iets te betekenen voor de wereld. Maar er gebeurt niks. Het blijft stil op het schoolplein. Het maakt ze zelfs een beetje bang. Wat als de strijd onzichtbaar is? Hoe weet je dan wanneer ‘ie begint? Hoe kan je strijden als je niet weet tegen wie of wat?  Wat jij niet ziet is een muzikale en filosofische voorstelling over angst, dapper zijn en iets willen betekenen voor de wereld.

Voorstellingen

Deze jeugdvoorstelling is een samenwerking tussen Muziektheater De Plaats en Het Collectief Vier. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. De voorstellingen vinden plaats aan het Kazerneplein 6-2, Huis van Puck op 3, 4, 10 en 11 oktober van 13.00 tot 16.00 uur.
Koop hier snel je tickets.
De makers zorgen tijdens de voorstelling voor een coronaproof-opstelling. Vooraf en na afloop kun je een drankje nuttigen in Pucks Café, het café van Huis van Puck.
Indien slecht weer, wordt de voorstelling verplaatst naar ons huistheater. We maken dit tijdig per service-mail bekend. Ook hier zullen we uiteraard zorgen voor een corona-proof opstelling.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden