Nieuwe single van Arnhemse rapper GinoVation

Foto: GinoVation

Arnhemse rapper GinoVation brengt zijn nieuwe single uit: Out of my Lane. GinoVation. Gino, zoals hij normaal door ‘t leven gaat, is geen vreemde in de hip-hop scene.

Na zijn eerste single Eenmanszaak bouwde hij al snel een reputatie op als een van de meest getalenteerde en innovatieve rappers in de lage landen.

Vol dynamische flows en switch-ups

Dit blijkt maar weer eens nu hij op ’t punt staat zijn tweede single Out of my Lane te droppen. Deze banger zit vol dynamische flows en switch-ups en brengt z’n boodschap luid en duidelijk over. Dat is, stap uit je comfortzone en kijk ook eens naar jezelf. Of zoals Gino zelf zegt: “Je wordt pas een beter mens als je naar jezelf durft te kijken, af en toe met een dikke knipoog.” Oftewel nieuwe wegen inslaan kan voor mooie resultaten zorgen.

Nog vele tracks volgen

Zo werkt GinoVation sinds kort samen met de Arnhemse producer Phonc, die de productie en de mix op deze track voor zijn rekening heeft genomen. Maar er gaan nog vele tracks volgen waar deze eindbaas ook de beats voor heeft gefabriceerd. Er volgt later dit jaar ook nog een videoclip geregisseerd door Ainslie Gilewski. Die was ook verantwoordelijk voor de videoclip van Eenmanszaak.
Out of my Lane komt uit op 24 september en is te vinden op alle reguliere streaming platforms. Houd de socials van GinoVation in de gaten voor meer info.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden