Bridge to Liberation: screen-experience

Foto: Bridge to Liberation

2020 is het jaar dat Nederland stilstaat bij 75 jaar Vrijheid. Het jaar waarin Nederland als onderdeel van de wereld wordt beheerst door de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus.

Toch blijft Nederland gedenken, eren en vieren.

Dit jaar visueler, intiemer

Bridge to Liberation 2020 wordt een speciale editie met alle vertrouwde elementen, aangepast aan de wereld waarin wij vandaag de dag leven.  We staan voor één keer niet aan de aan de voet van de historische John Frostbrug, maar zitten met familie/vrienden of alleen voor de buis of een scherm. Bridge to Liberation wordt dit jaar visueler, intiemer en komt vooral heel dichtbij. Het wordt een screen- experience.

Op televisie en livestream

Vrijdag 18 september om 20.30 uur kun je kijken op televisie en/of de livestream.
Voor meer informatie zie hier.

Doe je mee?

Bridge to Liberation kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers. Vrijwilligers helpen tijdens de evenementen met verschillende taken. Dat kunnen zijn het verzorgen van de catering, ontvangst van gasten, lichte beveiligingstaken of andere ondersteunende werkzaamheden.
Heb je een ander idee om te participeren in Bridge to Liberation, tijdens de experience of tijdens side-events? Neem dan contact met de organisatie op.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden