Focus Filmtheater op het dak

Foto: Focus Filmtheater

De hele zomer elke dag openluchtfilms op het dak van Focus Filmtheater. Vanaf nu tot en met 13 september kun je bij Focus weer het dak op. Focus vertoont in die periode films in haar unieke dakzaal in de open lucht.

Voor alle thuisblijvers, teleurgestelde festivalbezoekers en liefhebbers van het buitenleven, heeft Focus deze zomer een openluchtfilmprogramma gemaakt vol muziek en virtuele reizen. Lekker ontspannen in eigen land.

Programma Buitenfilms

Vanaf nu tot en met13 september vertoont Focus Filmtheater vrijwel elke dag openluchtfilms rond de thema’s:
-Muziekzomer: Ter compensatie van alle gemiste concerten en festivals wil Focus je met een van deze zes muziekfilms toch een mooie muziekzomer meegeven.
-Rondje om de wereld: We blijven meer dan ooit in ons eigen landje deze zomer. Met deze selectie van rondje om dertien wereld-films waan je je toch even weg van huis.
-Je kan het dak op: Focus nodigt je uit zelf een film of thema voor een openluchtvoorstelling aan te dragen en zo je eigen filmfeestje op het dak te houden. Wensen aanmelden kan tot en met 30 juli via: [email protected].

Samenwerking Openluchtmuseum kinderfilms

Naast het eigen Focus Junior zomer kinderfilmprogramma, werkt Focus dit jaar voor het eerst samen met het Openluchtmuseum Arnhem. Tijdens het Zomeravonden programma in het museum van
1 tot en met 16 augustus, worden er twee Focus op locatie kinderfilms op de vroege avond vertoond.

Meer informatie

Meer informatie over de programma’s vind je op: focusarnhem.nl/focusophetdakzomer2020. Uiteraard zijn de programma’s Focus 1.5-proof. Fijne zomer gewenst van Focus Filmtheater.Focus Filmtheater

De spelregels van de dakfilms

  • Niets zo veranderlijk als het Nederlandse weer! Bij slecht weer gaat de openluchtfilm altijd door; we verplaatsen de voorstelling dan naar binnen.
  • Trek voldoende laagjes kleding aan, neem een eigen deken mee: zorg dat je er warm bij zit.
  • Koop je kaartje online.
  • De openluchtfilms starten tussen 20.45 en 22.30 uur
  • De dakzaal biedt plaats aan 25 personen.*
  • Kom niet eerder dan een vijftien minuten voor aanvang binnen.
  • De films worden zonder pauze vertoond.
  • Neem zelf een deken en/of voldoende kleding mee.
   * In verband met de Focus 1.5 maatregelen bieden we een- en twee-persoons plaatsen. Bij elke stoelenset staat een tafeltje.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden