Verlengde zomer bij Koninklijke Burgers’ Zoo

Foto: Burgers' Zoo

Veel Nederlanders gaan de vakantie in eigen land doorbrengen deze zomer. Met de campagne Ga deze zomer op wereldreis in eigen land verlengt Koninklijke Burgers’ Zoo zes weken lang dagelijks de openingstijd tot 20.00 uur.

Vanaf 15.00 uur geldt een bijzonder tarief van €16,50. Tickets zijn online te boeken op www.burgerszoo.nl/zomeravond.

Op wereldreis in eigen landKoninklijke Burgers' Zoo

Burgers’ Zoo nodigt bezoekers uit om als ware ontdekkingsreizigers de wereld van het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert), het tropisch koraalrif (Ocean) en de Oost-Afrikaanse savanne (Safari) te verkennen. Het avontuur wordt vervolgd door het oerwoud van Maleisië (Rimba) en het zoutwatervloedbos van Belize (Mangrove), waarbij charismatische dieren als gorilla’s, chimpansees, maki’s, olifanten, panters en diverse vogels (Park) de wereldreis compleet maken.

Zomerhitte vermijden

Mochten juli en augustus periodes van zomerse hitte kennen, dan hebben geïnteresseerde gasten geluk. Van 11 juli tot en met 23 augustus zijn er extra lange openingstijden. Je heb nu de mogelijkheid om later in de middag en in de avond van jouw dierentuinbezoek te genieten. Bijvoorbeeld ’s ochtends afkoelen aan het zwembad en ’s middags naar het dierenpark. Dit kan dankzij het scherpe tarief vanaf 15.00 uur. Het is een aantrekkelijke optie, zeker ook voor toeristen en verblijfsrecreanten op en rond de Veluwe.
Koninklijke Burgers’ Zoo is te vinden aan het Antoon van Hooffplein 1, aan het einde van tramlijn 3.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden