Jong talent gezocht voor The Jam 2020

Foto: Rozet

Na een succesvolle eerste editie is het zo ver. Rozet en Theater aan de Rijn slaan opnieuw de handen ineen om jong talent en kunst met elkaar te verbinden.

Daarom zijn ze op zoek naar jonge, ambitieuze en gemotiveerde makers voor de tweede editie van The Jam.

Verbindende initiatieven geen overbodige luxe

Vooral in deze tijd met corona en social distancing vinden de culturele instellingen dit soort verbindende initiatieven geen overbodige luxe.
Ben jij tussen de 16 en 36 jaar oud? Gaat je hart sneller kloppen van dansen, acteren of muziek maken? Heb je zin om de vloer op te gaan en samen met anderen een geweldige presentatie te maken? Lees dan snel verder.

Vijf dagen in de studio

Acht deelnemers krijgen deze zomer de mogelijkheid om in de studio van Theater aan de Rijn zichzelf op artistiek vlak te ontdekken en ontwikkelen. Vijf dagen lang staat de ontmoeting met andere makers centraal. Ook is er verdiepen en verbreden van kennis rondom podiumkunsten. Samen met de andere deelnemers wordt toegewerkt naar een eindpresentatie. Wat het gaat worden en hoe het er uit komt te zien, is nog onbekend.

Thema Eerste Indruk

De deelnemers worden intensief begeleid door Wensley Piqué. Hij is een Arnhemse performer, choreograaf, poppenspeler en theatermaker. Hiernaast is hij dans- en theaterdocent. Piqué heeft een passie en fascinatie voor verbinding maken tussen mensen onderling, tussen hemzelf en anderen, en tussen mens en natuur. Tijdens The Jam wil hij werken met het thema Eerste Indruk. Hoe zuiver is jouw eerste indruk? Is er ruimte voor een tweede indruk of een derde?

Aanmelden vóór 12 juli

Geïnteresseerden kunnen het aanmeldformulier op www.rozet.nl/thejam2020 invullen vóór zondag 12 juli. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt en op 15 juli wordt bekend gemaakt wie mee mag doen aan het avontuur van The Jam.

Praktische informatie

Het vindt plaats bij Theater aan de Rijn, Rijnstraat 42 van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. De presentatie is op vrijdag 21 augustus.De kosten zijn €50,- (inclusief lunch).
Voor meer info en aanmelden: www.rozet.nl/thejam2020.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden