Delen is nieuwe manier van zakendoen

Foto: ShareYou

We hebben allemaal spullen in de kast of schuur liggen die we maar een paar keer per jaar gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een boormachine, grasmaaier, keukenmachine of partytent.

Waarom nieuwe spullen kopen als de kans groot is dat één van je buurtgenoten deze spullen in huis heeft en ze wil delen of verhuren?

Milieu minder belast

We moeten samen beter gebruik maken van de spullen die we hebben. Als we minder bezitten kan de productie omlaag en wordt het milieu minder belast. Samen delen betekent ook dat er sociale voordelen zijn. Het brengt mensen bij elkaar en het versterkt de sociale band tussen buurtgenoten. Delen op basis van vertrouwen wordt daardoor makkelijker.

Delen of verhuren

Op het nieuwe deelplatform ShareYou kun je snel en eenvoudig beginnen met het delen of verhuren van je spullen aan je buurtgenoten. Registreren is gratis. Maar wil je onbeperkt advertenties gaan plaatsen kost het gebruik van het online deelplatform slechts € 9,95 per jaar. Door je spullen te delen of te verhuren kun je een centje bijverdienen. Dan heb je het lidmaatschapsgeld snel terugverdiend.

ShareYou start in regio Arnhem-Nijmegen

ShareYou start zijn activiteiten allereerst in de regio Arnhem en Nijmegen. Daarna gaat het deelplatform aan het eind van het jaar landelijk uitrollen. Nieuwsgierig? Bezoek de website: www.shareyou.nl. Duurzaam zijn… begint bij jezelf.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden