Mini tuinconcerten bij Jansen en De Feijter in Velp

Foto: Rob Weenink

Boekhandel Jansen en de Feijter start op 24 juni met een aantal miniconcerten in de tuin. De concerten zijn op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Er is plaats voor maximaal 30 personen en bij slecht weer wordt het concert geannuleerd.

Fluit, gitaar en voordracht

Het eerste concert is op woensdag 24 juni met muziek van Jos Dingelhoff (fluit) en Anna Oerlemans (gitaar), afgewisseld door voordracht van Walter Jansen (zie foto). Verstilling en opstandigheid  zijn de kenmerken van deze avond. Werken van onder meer Franco Margola, Claude Debussy, Vicente Sojo en poëzie van Herman de Coninck, Bert Schierbeek en anderen.

Syrische klarinettist en klarinet-piano echtpaar

Op woensdag 8 juli spelen de Syrische klarinettist Khaled Kassem en het klarinet-piano echtpaar Angela en Mark Kreeftmeijer een aantal pareltjes uit de klarinetliteratuur van o.a. Mendelssohn, Krommer, Brahms en Schumann. En passant maakt u ook kennis met verschillende instrumenten van de klarinettenfamilie.

Piano en voordracht

Op woensdag 15 juli is het podium voor Marianne Ratajski (piano) en Walter Jansen (voordracht). Na haar werkzame leven als logopediste legt Marianne Ratajski zich meer toe op het spelen van kamermuziek. Ook begeleidt zij koren en zangers. Vanavond speelt zij solo op piano afgewisseld met voordracht van Walter Jansen.

Praktisch

De tuinconcerten vinden plaats op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur bij boekhandel Jansen en de Feijter aan de Emmastraat 6 te Velp. De data zijn 24 juni, 8 en 15 juli. De kosten zijn €20,- per persoon (inclusief hapje/drankje). Er is geen pauze en geen nazit en er moet van te voren worden gereserveerd. Reserveren is noodzakelijk en kan via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden