LangspeelPraat- De Talkshow van Willemeen

Foto: Willemeen

LangspeelPraat- De Talkshow  is een online talkshow van Willemeen. Daarin staat het (nieuwe) werk van één artiest centraal.

Vanavond is de eerste aflevering met als gast Jelle Haagsma (Jellephant).

Duik anderhalf uur de diepte in

Vandaag de dag is er slechts vluchtig aandacht voor muziek in de media. Bij De Wereld Draait Door kregen bands slechts één minuutje om zich te presenteren. De talkshow van Willemeen neemt ruim de tijd en duikt in anderhalf uur de diepte in. Denk hierbij eerder aan een rock&roll-variant van Zomergasten. Presentatoren Elianne Weijers (Willemeen) en Wim Koens (De Nieuwe Oost) mixen online radio, televisie met een live chatbox.

Eerste gast

In de eerste editie is muzikant en soms studio-kluizenaar Jelle Haagsma (Jellephant) te gast. Tijdens het interactieve plaatprogramma duiken Koens en Weijers in de achtergronden, het schrijfproces, de inspiratiebronnen en de eigenaardigheden van Haagsma. Het is geen standaard interview, maar heeft ruimte voor veel muziekfragmenten, afgewisseld met beelden van bijvoorbeeld fans en familieleden. Ook is er volop ruimte voor vragen en opmerkingen van kijkers thuis.

Inschakelen is mee doen

Kortom, inschakelen is niet alleen meemaken, inschakelen is mee doen. Niets moet hoor, maar als je wilt kun jij onze een actieve sidekick worden tijdens het gesprek. LangspeelPraat wordt live uitgezonden op Zoom, de interactieve videochat-app op mobiel of computer. Donderdag 4 juni is de Zoom-room open om 20.00 uur. De show start om 20.30 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden