Huisdier van de week is Coco

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Coco is gek op een wandeling. Ze is niet gewend om alleen thuis te zijn. Dit vindt ze ook niet fijn, want dan blaft en huilt ze. Ze houdt van gezelschap en is dol op knuffelen.

Ook is ze een beetje waaks.

Boeren Fox

Coco is huisdier van de week. Zij is een Boeren Fox, die zowel bij kinderen, katten en andere honden kan. Heb je interesse en wil meer weten, kijk dan hier.
Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot huisdier van de week. Deze week is dat Coco.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden