Rozet gaat online met digitaal atelier en meer

Foto: Rozet

Nu brengen de meesten van ons momenteel een groot deel van onze tijd thuis door. Het is fijn om te weten dat je ook voor online leren bij Rozet terecht kunt.

Op dit moment is Rozet een online aanbod aan het ontwikkelen.

Online digitaal atelier

Werk je aan een digitaal project in Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign of Wordpress en heb je vragen of behoefte aan advies van een deskundige?
Meld je dan aan voor het online digitaal atelier. Je werkt vanuit je eigen huis aan jouw eigen project en terwijl je dat doet neem je deel in de online lesomgeving. De docenten bij Rozet zitten voor je klaar.

Deelname digitaal atelier gratis

Meld je aan via [email protected]. Je ontvangt een link waarmee je kunt aanmelden voor het digitaal atelier. Het start woensdag 15 april  van 19.30 – 22.00 uur.
Let op, het aantal plaatsen is beperkt.  Bij meer belangstelling kijkt het atelier of een tweede groep opgestart kan worden.
Er is nog een leuke kijktip voor je. De topdesigner Paula Scher geeft een kijkje in haar wereld van grafisch ontwerper. Klik hier om te kijken (via Netflix) of hier (via Vimeo). Rozet wenst je veel plezier in het online digitaal atelier.

Cursussen, lezingen en workshops even ‘on hold’

Vanwege de coronamaatregelen is een groot deel van Rozet’s workshops, cursussen, lezingen en andere activiteiten tijdelijk on hold gezet. Het is ook mogelijk dat activiteiten die nu niet door kunnen gaan, doorschuiven naar de zomer of later in het jaar plaatsvinden. Zo gauw er meer duidelijkheid is over het al dan niet verlengen van de overheidsmaatregelen kan Rozet daarmee verder.
Je wordt in ieder geval op de hoogte gehouden.

Heb je al je voor iets ingeschreven?

Sta je op dit moment ingeschreven voor een cursus of andere activiteit die niet door kan gaan?
Dan heb je hierover van ons bericht ontvangen (check ook je spamfilter). Nog geen bericht ontvangen? Dan volgt dat binnenkort. Rozet is er druk mee bezig.

Rozet afhaalbieb

De online bieb zit tjokvol prachtige E-books en bereik je via deze link . Als je liever luistert dan kun je via deze link de Luisterbieb-app downloaden. Veel leesplezier binnen online handbereik dus.

Erfgoed bij je thuis

Heb je interesse in erfgoed of ben je je aan het verdiepen in Gelderse of Arnhemse geschiedenis?
Dan kun je ook online terecht in het Rozet erfgoedcentrum.
Nu het erfgoedcentrum tijdelijk gesloten is, kun je vragen rechtstreeks mailen aan onze erfgoedspecialisten. Op de erfgoed bij je thuis-pagina vind je meer informatie. Klik hier.

De Rozet kunsttelefoon

Een aantal vrijwilligers van Kunst 55+ bellen met ouderen die het fijn vinden om over kunst te praten, elkaar te vertellen over wat zij mooi en interessant vinden. Over het mooiste boek dat je gelezen hebt, het schilderij dat boven de bank hangt, noem maar op. Heb je belangstelling voor de Rozet Kunsttelefoon? Geef dan jouw telefoonnummer door via [email protected].
Meer info over de Rozet kunsttelefoon vind je via deze link.

Meer inspiratie?

Op zoek naar meer inspiratie? Neem dan ook eens een kijkje op rozet.nl/thuis en rozet.nl/thuisblijf-top-vijf. En we zijn uiteraard ook te vinden op sociale media.
Facebook Rozet
Facebook Rozet Bibliotheek
Facebook Rozet Cursussen en Workshops
Instagram Rozet
Youtube Rozet 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden