Arnon Grunberg te gast bij Boekhandel en literair podium Hijman Ongerijmd

Foto: Hijman Ongerijmd

Op donderdag 12 maart is Arnon Grunberg te gast in Boekhandel en literair podium Hijman Ongerijmd. Zijn nieuwe roman Bezette Gebieden wordt er besproken.

Dit gesprek vindt plaats midden in de Boekenweek.

Gouden Uil en Libris Literatuurprijs

Arnon Grunberg (Amsterdam, 1971) is een gevierde en vaak bekroonde romanschrijver, woonachtig te New York. In 1994 verscheen zijn debuut Blauwe maandagen, gevolgd door onder andere Figuranten (1997), Fantoompijn (2000) en De asielzoeker (2003). Voor Tirza (2006) ontving hij zowel de Gouden Uil als de Libris Literatuurprijs. In 2007 en 2009 verschenen respectievelijk het brievenboek Omdat ik u begeer en een bundeling van zijn reportages, Kamermeisjes & soldaten. In 2010 en 2012 verschenen de romans Huid en Haar en De man zonder ziekte, die beide zeer goed werden ontvangen.

Nieuw boek

Bij Hijman Ongerijmd gaat Arnon Grunberg in gesprek over zijn spraakmakende roman Bezette Gebieden. Het boek is een hartverscheurende, maar ook zeer komische roman over het verleden dat toekomst en heden overwoekert. Het gaat ook over schuldige affaires op onschuldige plekken en onschuldige affaires op schuldige plekken.
Signeren na het gesprek vindt plaats in een zeer intieme setting. Arnon neemt de caravan die een grote rol speelt in het boek mee en parkeert deze naast de winkel.

Meer informatie

Op donderdag 12 maart komt Arnon Grunberg spreken bij Boekhandel en literair podium Hijman Ongerijmd aan Grote Oord 15.
Het gesprek begint om 19.30 uur. De toegang is €5,-. Studenten gratis.
Reserveren is verplicht. Zie hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden