Eerste Hoogte80 Café op 12 maart

Foto: Arnhem Nieuws

Van 21 tot 24 mei vindt het twaalfde Hoogte80 Festival plaats. De organisatie wil de inhoud van het festival graag afstemmen met de wijk en de stad. Daarom organiseert zij een aantal bijeenkomsten om Arnhemmers bij het festival te betrekken.

Hoogte80 Festival is een meerdaags podiumkunstenfestival dat ontstond in 2009. Het festival combineert theater, muziek, dans, circus, literatuur en straattheater.

Stad betrekken bij festival

Tijdens de Hoogte80 Cafés kunnen vrijwilligers van het festival en andere geïnteresseerden elkaar ontmoeten en ideeën uitwisselen met de organisatie. Het festival gebruikt deze cafés ook om programma’s te toetsen en de wijk, stad en regio bij het festival te betrekken.

Wisselend thema

Ieder Hoogte80 Café heeft een ander thema. Het eerste staat in het teken van vrijwilligers. Er wordt verteld over de toekomstplannen van het festival en de beschikbare vrijwilligersvacatures. De coördinatoren zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Het eerste café vindt plaats op donderdagavond 12 maart in Showroom, Architectuurcentrum CASA aan de Langstraat 20. De inloop is vanaf 18 uur. Je kunt dan mee-eten. Vanaf 19 uur tot 21 uur is er inhoudelijk programma. Wil je mee eten, dan wel graag van tevoren aanmelden. Dat kan via de link in het Facebook event. 

Voor meer informatie over het Hoogte80 festival, zie hier.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden