Vier Internationale Vrouwendag in Rozet

Foto: Rozet

Op zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag.  Dit jaar staat die dag in het teken van Vrijheid.

Gemeente Arnhem en Rozet organiseren een informatieve bijeenkomst in de Historische Kelders (entree via Rozet Centrum). Het programma duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Powervrouwen

Tijdens de bijeenkomst vertellen verschillende powervrouwen wie ze zijn. Ook zeggen ze hoe ze dat, wat ze wilden, bereikt hebben. Onder meer vertellen zangeres en rapper #ONCK, Sigrid Helbig (directeur van The Economic Board) en Muriel Jolivert (IMF) hun persoonlijke verhaal.

Bep van de Velden Award

Deze middag wordt ook de Bep van de Velden Award gelanceerd. Bep van de Velden startte in 1958 samen met haar man Cor accountantskantoor CCV, bekend van onder meer de pinautomaten. Bep was een echte powervrouw en een rolmodel voor veel vrouwen. Om haar te eren én om ondernemende vrouwen van nu op weg te helpen, wordt dit jaar voor het eerst de Bep van de Velden Award uitgereikt.

Internatioanle Vrouwendag

De bijeenkomst vindt plaats in de Historische Kelders (entree via Rozet Centrum aan de  Kortestraat 16). Het begint om 14.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. De toegang is gratis.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden