Fantasy evenement voor lezers en schrijvers in Theater het Hof

Foto: Godijn Publishing

Zaterdag 7 maart wordt Theater het Hof omgetoverd tot een literair Fantasy en Science fiction walhalla. Godijn Publishing verzorgt een fantastisch evenement, waar schrijvers en lezers hun hart kunnen ophalen.

Arnhems eigen Fantasy-auteur Garvin Pouw is spreekstalmeester die middag.

Workshop

Garvin Pouw zorgt ervoor dat de middag soepel verloopt en neemt de bezoekers mee op reis langs de verschillende programmaonderdelen. Na een warm welkom gaat het programma van start met een workshop van Johan Klein Haneveld (Conquistador, Het teken in de lucht, Conquistador extended). Klein Haneveld schrijft zowel Fantasy als Science Fiction. Hij helpt in deze workshop bij het bouwen van een geloofwaardige Fantasy- of Science Fictionwereld. Want hoe zorgt een auteur ervoor dat de wereld die alleen in fantasie bestond tot leven komt op het papier?

Fantasy/SciFi-panel

Hoe kijken schrijvers naar hun genre? Waar halen zij hun inspiratie vandaan? Hoe ziet het leven van schrijvers eruit? Deze en andere vragen kunnen gesteld worden aan het Fantasy/SciFi-panel, een interactief onderdeel van het programma.
Het panel bestaat uit Patty van Delft (Drägan Duma trilogie), Joost Uitdehaag (Fulia tweeluik), Oli Veyn (De Orde van de Poortwachters-serie) en Jeffrey Debris (The Shaedon Resurgence trilogie).

Boeklancering en uitslag schrijfwedstrijd

Tussen de programmaonderdelen door zijn twee interessante onderdelen. Een is de boeklancering van ‘Ruisreizigers’ van Johan Klein Haneveld. Het andere is de uitslag van de schrijfwedstrijd ‘Zonderlingen’ gevlochten.

Meer informatie

Om 12.15 uur openen de deuren van Theater het Hof aan de Boekhorstenstraat 58. Om 13.00 uur start het programma.
Voor meer informatie en kaarten kijk hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden