Thomas Verbogt met nieuwe roman te gast in Hijman Ongerijmd

Foto: Hijman Ongerijmd

Donderdagavond 27 februari in de Boeksalon boven Hijman Ongerijmd is Thomas Verbogt te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe roman Als je de stilte ziet.

Verbogt gaat over zijn boek in gesprek met Frank Tazelaar.

Zoektocht

Als je de stilte ziet is een diep ontroerend verhaal over verlangen, vluchtigheid en betekenis geven aan het leven. De hoofdpersoon wil graag een verbond vormen met Sander, zijn pleegbroer, maar dat lukt niet. Er staat iets in de weg. Het is iets wat hij niet kan duiden, maar wat hem een leven lang achtervolgt. Wanneer hij afscheid neemt van zijn ouderlijk huis en daarmee ongewild ook zijn grote liefde uit het oog verliest, begint hij aan de zoektocht naar zijn eigen leven. Die zoektocht is onlosmakelijk verbonden met het geheim dat tussen Sander en hem in stond.

Bekende titels

Oud-Arnhemmer Thomas Verbogt (1952) schreef vele romans, verhalenbundels en toneelstukken. Bekende titels van zijn hand zijn onder andere de romans Perfecte stilte en Kleur van geluk. Als de winter voorbij is stond op de longlist van de ECI literatuurprijs 2016, op de shortlist van de Libris Literatuurprijs 2016.

Praktische informatie

Donderdag 27 februari is de deur open bij Hijman Ongerijmd aan Grote Oord 15 om 19.30 uur. Aanvang is 20.00 uur. De toegang is  €5,-.
Vooraf aanmelden via de mail: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden