Theaterwerkplaats Orde Der Dwazen speelt 1SAAM

Foto: Orde Der Dwazen

Op 29 februari speelt Theaterwerkplaats Orde Der Dwazener in Theater de Leeuw een toneelstuk over eenzaamheid. Geschreven en geregisseerd door Jan Draaijer.

Het thema eenzaamheid komt in de voorstelling op een bijzondere manier aan de orde.

Bevlogen theatergroep

Theaterwerkplaats Orde der Dwazen is een bevlogen theatergroep die, spelend met teksten en muziek, maatschappijkritische thema’s op de planken brengen. Ze laten zich door hun  christelijke identiteit inspireren bij het maken van hun stukken. De doelgroep is echter niet (alleen) de kerk, maar de volle breedte van de samenleving. Niet om te moraliseren, maar om uit te dagen, wakker te schudden of een spiegel voor te houden.

Pijnlijk, hilarisch en hoopvol

Bij 1SAAM laat eenzaamheid zich niet in één pashokje plaatsen. In de voorstelling maken we kennis met een breed palet aan mensen. Ze lijken elkaar maar niet te vinden. Dat is, tot ze met elkaar in botsing komen. Komisch en licht absurdistisch neemt de Orde Der Dwazen je mee door de gangpaden van een warenhuis, waar de bedrijvigheid niet kan verhullen dat er alom eenzaamheid heerst. Pijnlijk, hilarisch en hoopvol. Kijk mee in deze passpiegel van de samenleving. In wie ga jij je herkennen?

Praktische informatie

  • De voorstelling van 1SAAM vindt plaats op zaterdag 29 februari in Theater de Leeuw aan het Leeuwensteinplein 1.
  • De voorstelling begint om 20.00 uur. Toegang € 15,- exclusief transactiekosten. Kaarten zijn te bestellen op de website.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden