Lezing over transformatie van jezelf en samenleving

Foto: Internationale School van het Gouden Rozenkruis

De Internationale School van het Gouden Rozenkruis houdt een lezing op dinsdag 18 februari. De titel luidt ‘Jezelf en de samenleving transformeren’.

Kan dat eigenlijk wel?

Hoogmoedig?

Op dinsdag 18 februari organiseert de Internationale School van het Gouden Rozenkruis een lezing in het kader van Lectorium Rosicrucianum. Die heet  ‘Jezelf en de samenleving transformeren’.
Is het niet hoogmoedig om te denken dat je dat kunt? Kan dat eigenlijk wel? En als het mogelijk is, hoe doe je dat dan in de praktijk? De antwoorden op die vragen zijn natuurlijk afhankelijk van wat we verstaan onder transformatie van de mens en van de samenleving. En ze worden ook sterk bepaald door het beeld dat we hebben van de mens, de wereld en God of het goddelijke.

Meer informatie

De lezing is aan de Velperweg 58 en begint om 20.00 uur. Rond 22.00 uur is ie afgelopen. Kosten voor activiteit zijn €0,00.
Als je vragen hebt kijk naar de website, mail naar [email protected]  of bel 06- 3747 2106.

Virtuele lezingen

Naast de publieke lezingen in hun centra biedt de Internationale School van het Gouden Rozenkruis ook virtuele lezingen in de vorm van (live) video’s. Zie de website.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden