Ontwerper HAN-merk en huisstijl wint belangrijke internationale award

Foto: Total Design

Op 30 januari won ontwerpbureau Total Design Brons bij de International Design Awards (IDA) met het ontwerp voor het nieuwe HAN-merk en de huisstijl. Dit is een belangrijke internationale erkenning.

De professionele jury bekroonde Total Design ook nog met Goud voor Loveland en Zilver voor DGTL.

Trots

Total Design is supertrots en vereerd, want de IDA is niet de eerste de beste. Opgericht in 2007 in Los Angeles, worden de IDA prijzen jaarlijks uitgereikt met als doel om talent en professionals te ontdekken en in de spotlight te zetten. Elk jaar worden duizenden designs op het gebied van architectuur, mode, interieur, producten en graphic design opgestuurd vanuit meer dan 90 landen. Edwin van Praet, Creative Director Total Design: “We wonnen met drie projecten die van de schermen en van de abri’s afspatten. We zijn er als team ontzettend trots op. Dank ook aan de klanten die dit met ons wilden aangaan.”

Sterk in onderwijs

Koen de Groot, CEO Total Design: “Wij zijn traditioneel sterk in culturele projecten en in onderwijs. Het is mooi om te zien dat we daar ook internationaal voor worden bekroond. Helemaal als je bedenkt dat dit een podium is dat door de hele wereld begeerd wordt, gezien de enorme hoeveelheid inzendingen die werkelijk overal vandaan komen.”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden