Open Week vereniging voor vrijetijdskunstenaars

Foto: KWA

KWA, de vereniging voor vrijetijdskunstenaars, organiseert van 20 tot en met 24 januari een Open Week. Voor iedereen die kennis wil maken met de activiteiten van de vereniging of zijn creatieve vaardigheden weer wil oppakken.

De KWA is een vereniging van vrijetijdskunstenaars die onder begeleiding van professionele docenten werken. Open Week vindt plaats in Schaarsbergen.

Uitleg en sfeer proeven

Misschien kon je vroeger best aardig tekenen of heb je wel eens gekleid, maar dit niet verder ontwikkeld. Lijkt pottenbakken je wel wat?  Of had je altijd al graag een brok steen met beitel en hamer te lijf willen gaan om er een beeld van te maken? Misschien wilde je model en portret tekenen of schilderen? Lijkt kennismaken met allerlei grafische technieken om fraaie afbeeldingen te drukken je wat?  Tijdens de Open Week kun je binnenlopen in een van de ateliers voor uitleg en om de sfeer te proeven.

Informatie

Op de KWA website kun je zien wat op de diverse dagdelen aan bod komt. Kijk vrijblijvend rond en maak kennis met de KWA.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerda Henriks, PR medewerker van de vereniging:. e-mail [email protected] of  026-4456159.

Waar en wanneer

Je vindt de KWA aan het eind van de Kemperbergerweg 813, Schaarsbergen.
Bereikbaar met buslijn 9 vanaf het Centraal Station.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.30 – 12.00 uur, van 13.00 – 15.30 uur en van 19.30 – 22.00 uur.
Op vrijdagavond gesloten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden