Kom zingen bij One Life Live It

Foto: Koor One Life Live It

Het koor ‘One Life Live It’ zoekt nieuwe leden. Het koor bestaat uit ongeveer dertig enthousiaste leden die wekelijks op maandagavond (behalve in de schoolvakanties) bij elkaar komen.

Er wordt vierstemmig gezongen: sopranen, alten, tenoren en bassen. Het repertoire bestaat vooral uit popmuziek.

Enthousiasme  zeer welkom

Op dit moment kunnen alle stemgroepen nieuwe leden gebruiken. In principe is iedereen welkom bij het koor vanaf 45 jaar. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, maar wel een goede zangstem hebben. Daarnaast is enthousiasme ook zeer welkom.
Verder zijn er een aantal voorwaarden. Serieus repeteren is een must, net zoals alle alle repetities aanwezig zijn, behoudens vakantie en ziekte. Ook moet je de bereidheid hebben om minimaal één keer per jaar aan een concert deel te nemen.

Drie keer de sfeer proeven

Je kunt drie weken vrijblijvend mee komen zingen om de sfeer te proeven in het koor en een idee van het repertoire te krijgen. Repetities zijn op maandag avond tussen 19.00 en 21.00 uur in de aula van Jenaplan basisschool De Sterrenkring aan de Blekerstraat 2 in Arnhem (Spijkerkwartier). Voor meer informatie kun je het liefst contact opnemen met Jan van Gent, voorzitter, tel. 06-23 11 45 03. Eventueel kun je mailen naar [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden