Zondag 19-1 spel en avontuur op park Rosendael

Foto: rosendaelkasteelglk

Op zondag 19 januari tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er leuke activiteiten in park Rosendael. Kinderen kunnen op deze dag broodjes bakken, Mega Twister spelen en lasergamen in het park.

De activiteiten zijn georganiseerd door Scoutinggroep Lido ’76 in Arnhem Zuid.

Activiteiten

Scoutinggroep Lido ’76 is een leuke, actieve groep voor jongens en meisjes in Arnhem Zuid. Zij organiseert en begeleidt de volgende activiteiten op die dag. Tegen een kleine vergoeding van € 1,00 voor een naturel broodje en € 1,50 voor een  chocoladebroodje kunnen kinderen en volwassenen zelf heerlijke broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister.
Of als je op zoek bent naar meer spanning of actief bezig wilt zijn, koop een entreekaartje voor het park. Die kosten € 6,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar. Dan kan je meedoen aan de lasergame activiteit voor €2,00.

Kasteel en park Rosendael

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien. In het park kunnen kinderen zich uitleven in de natuur.
Natuurlijk is het mogelijk om de parkactiviteiten te combineren met een bezoek aan het kasteel.

Waar en wanneer

Zondag 19 januari  tussen 11.00 en 16.00 uur bij Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Voor meer informatie zie Kasteel Rosendael.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden