Kerstcircus Bolalou vanaf 20 december in Park Presikhaaf

Foto: Circus Bolalou

Na het succes van afgelopen kerstvakantie geeft Circus Bolalou weer voorstellingen in Arnhem. Dit jaar is dat op een nieuwe locatie in Park Presikhaaf.

De voorstellingen zijn natuurlijk helemaal in kerstsfeer.

Enthousiast publiek

Het jonge ondernemersechtpaar Steffie en Dennis Bossle kijkt er al het hele jaar naar uit: het kerstcircus in Arnhem. Afgelopen jaar organiseerde zij voor de eerste maal de circusvoorstellingen in kerst sferen op het bedrijventerrein IJsseloord. De bezoekers kwamen met velen en verlieten allemaal voldaan de circustent. “Daar doe je het natuurlijk voor,” zegt Steffie, die samen met haar man Dennis de kapitein is van het circusgezelschap.  “Alle begin is moeilijk en je hoopt dat je de juiste koers vaart als bedrijf. Maar als de eerste voorstelling gegeven is, en het publiek breekt de tent af, figuurlijk, dan weet je dat je goed zit.”

Nieuwe locatie

Dit jaar probeert het circus op vele punten te verbeteren en alles nog meer perfect te maken. Zo is er in samenspraak met de gemeente Arnhem een nieuwe locatie gevonden. Midden in park Presikhaaf wordt de grote rood-witte circustent opgebouwd. Voordat het publiek naar binnen gaat, wordt het onthaald in de foyertent. Deze wordt aangekleed met pluche, klatergoud, tientallen kerstbomen en honderden lampjes. De aankleding zal dit jaar nog mooier en sprookjesachtiger zijn dan afgelopen editie.

Kamelenpaar

Het programma is ook helemaal vernieuwd. Naast Steffie en Dennis zelf schitteren er een tal van artiesten in de voorstelling. Allemaal laten zij nieuwe acts zien. Zij doen hun best het publiek naar de zin te maken. Acrobaten hoog in de lucht of balanceerkunsten met stoelen, alles komt voorbij.

Natuurlijk spelen de dieren een belangrijke rol in de voorstelling. Vier kleine pony’s en een groot steigerend paard zijn te zien. Een prachtige act in oosterse sferen geven het kamelenpaar Mouwie en Angalie. Kortom, het circus zorgt voor spanning en sensatie. Maar vooral bezorgt het een hoop gezelligheid in de donkere dagen rondom kerst en nieuwjaar.

Aanvangstijden en tickets

Het Kerstcircus Arnhem, Circus Bolalou, geeft vanaf vrijdag 20 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 dagelijks voorstellingen in een aangenaam verwarmde circustent op Park Presikhaaf.

Voor alle voorstellingen die beginnen om 19:00 geldt de speciale KERSTACTIE. Entreeprijzen zijn dan €10,- voor kinderen en €15,- voor volwassenen per persoon. LET OP! Kortingsbonnen NIET geldig tijdens de Kerstactie.

Het kopen van entreekaarten doet u aan de circuskassa. Deze is 60 minuten voor iedere voorstelling geopend. Let op! U kunt NIET pinnen aan de circuskassa.

Reserveren aangeraden

Kijk voor aanvangstijden en meer informatie op de website van het circus. Ook kun je daar online kaarten reserveren. Dit wordt sterk aangeraden om teleurstellingen te voorkomen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden