Vue Arnhem feestelijk heropend

Foto: Nathan Reinds

Na drie maanden verbouwen opende bioscoop Vue Arnhem gisteren, zaterdag 7 december, op feestelijke wijze weer haar deuren. Samen met directeur Ron Sterk, wethouder Ronald Paping en de Arnhemse Linda Geerdink als host werd de compleet gerenoveerde bioscoop onthuld.

De bioscoop, ook wel bekend als de ‘Blikken Bioscoop’, heeft een luxere uitstraling. De vijf zalen hebben minder stoelen, maar veel meer comfort. De zalen zijn uitgevoerd met DeLuxe stoelen: leren elektrisch verstelbare stoelen tot bijna ligstand.

Glühwein, stamppot en hotdogs

De heropening werd met prijswinnaars en genodigden op feestelijke wijze gevierd. Er was glühwein, verse stamppot en hotdogs en de Arnhemse DJ Roan Robuust zorgde voor de muziek. Na een welkomstwoord van Vue-directeur Ron Sterk, wethouder Ronald Paping en Arnhemse host Linda Geerdink werd de bioscoop officieel geopend. De bezoekers mochten als eersten de nieuwe manier van film kijken ervaren in de nieuwe DeLuxe stoelen.

Vue-Directeur Ron Sterk over de heropening: “Met deze vernieuwing bieden wij onze bezoekers een écht avondje uit voor een reguliere ticketprijs. De bioscoop is perfect voor bezoekers die meer luxe en comfort op prijs stellen. We zijn enorm blij met het resultaat en we kunnen niet wachten om de eerste bezoekers te ontvangen!”

De bioscoop is vanaf zondag 8 december open voor publiek.

Opening Vue

 

Op de foto host Lida Geerdink, Vue-directeur Ron Sterk en wethouder Ronald Paping tijdens de opening.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden