Pasar Malam in de Bush viert 10-jarig jubileum

Foto: VidiPhoto/Burgers' Zoo

De Pasar Malam bij Burgers’ Zoo viert in 2019 haar 10-jarige jubileum. Het is tevens de laatste editie van de Indische nachtmarkt in deze vorm.

Burgers’ Zoo gaat namelijk vanaf het najaar van 2020 het Bush Restaurant ingrijpend renoveren.

Achter de schermen

In de kerstvakantie genieten bezoekers niet alleen van tientallen stands met exotische producten en authentieke Indonesische gerechten. Er is ook van live entertainment van zang- en dansgroepen uit de Indische archipel. Daarnaast kunnen gasten van 16.00 tot 20.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van de Ocean en in de stallen van de giraffen, zebra’s, gnoes en waterbokken.

Zang, dans en lekker eten

In de Bush en in de gang bij de uitgang van de Ocean richting de Safari zijn tientallen stands te vinden met Indische snacks en gerechten, exotische producten, houtsnijwerk, kleding, juwelen en allerlei andere cadeauartikelen. In de Bush zijn twee podia te vinden waar zangers en dansers uit de Indische archipel hun optredens verzorgen. In het Bush Restaurant worden gasten getrakteerd op een authentieke Indische keuken.

Bush, Desert, Ocean en Kids Jungle

In de Bush en de Desert blijft een hoofdroute open voor de gasten, maar zijn veel van de kleinere paden en de avonturenpaadjes gesloten. De Ocean is zowel voor als achter de schermen (vanaf 16.00 uur) toegankelijk. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de publieksgangen van de stallen van de giraffen, zebra’s, gnoes en waterbokken. De ingangen naar die stallen bevinden zich in de hoeken van de Bush. Dierentuingidsen bemannen op diverse punten informatiestands, onder andere achter de schermen van de Ocean en in de stallen. De overdekte speeltuin Kids Jungle blijft eveneens open tot 20.00 uur.

Tweede kerstdag anders

De Pasar Malam is te beleven op 21 tot en met 23, 27 tot en met 30 december en 2 tot en met 5 januari van 15.00 tot 20.00 uur.
Op tweede kerstdag, 26 december,  is er een aangepast programma. De Pasar Malam is open van 12.00 tot 17.00 uur, net als de Ocean achter de schermen.

Alvast online tickets kopen

Op Pasar Malam  zijn tickets verkrijgbaar. Van 15.00 tot 20.00 uur betalen belangstellenden slechts 10 euro per persoon. Gasten die het park overdag bezoeken, kunnen de Pasar Malam zonder extra kosten bekijken. Abonnementhouders krijgen gratis toegang.

pasar malam

Bron: Burgers'Zoo

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden