Kerstrondgang in Huis Zypendaal

Foto: Huis Zypendaal

Tijdens de kerstrondgangen komt de bezoeker van Huis Zypendaal terecht in een kerstvoorstelling van een uur. Daarnaast is er een verrassingsoptreden in de Rode Salon.

De belevenis begint al bij de inschrijving. Dan ontvang je als genodigde een persoonlijke uitnodiging van de familie.

Welkom geheten

Het huis is voor deze gelegenheid ingericht in warme kerstsferen. De familie (acteurs) heet de bezoeker welkom bij aankomst. Tijdens de rondgang ontmoet u een aantal bewoners van het huis. Zo wordt je meegenomen in een kerstvoorstelling van een uur. Naast de voorstelling in het huis kun je genieten van een verrassingsoptreden in de Rode Salon, de feestsalon van huis Zypendaal.

Huis Zypendaal

Huis Zypendaal is een buitenplaats, in de jaren 1762-1764 gebouwd voor de rijke en machtige Arnhemse regentenfamilie Brantsen. De familie had al een groot woonhuis in de binnenstad, maar wilde een buitenhuis voor de zomermaanden. Het huis is ingericht alsof de bewoners van toen zo binnen kunnen stappen. En speciaal voor kerst versierd in de kerstsfeer uit die tijd.

Reserveren noodzakelijk

Reserveren voor de kerstrondgang is noodzakelijk. Dat doet u door middel van online kaartverkoop op de website van Gelders Landschap Kastelen.

  • De kerstrondgangen vinden plaats op 7,8,14,15 december om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.
  • Entree: € 12,50 (volwassenen en kinderen). Donateurs GLK en museumkaarthouders € 5,00. Informatie via de receptie van kasteel Rosendael: tel. (026) 364 46 45 of [email protected].
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden