Kerstmarkt Elderveld in Dickens sfeer

Foto: btv-Elderveld

De Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld bijt dit jaar de spits af en organiseert een gezellige kerstmarkt in de stijl van Charles Dickens (anno 1850).

Dat gebeurt samen met Scouting Schutgraaf, de Pannenkoekenboerderij en Wijkplatform Elderveld. Het wordt een geweldig kerstevenement voor het hele gezin, waarbij u lekker dicht bij huis kunt genieten en kerstinkopen doen.

Ruim 25 kramen

De drie boerderijschuren en ruim 25 kramen zijn prachtig verlicht en sfeervol aangekleed. Ook Zangkoren zijn te horen. Het aanbod van allerlei cadeau artikelen is bijzonder groot dit jaar. De organisatie verheugt zich dat naast de vaste relaties er ook veel nieuwe kraamhouders zijn, onder andere de Wereldwinkel en Innerwheel Rijn-IJssel. Uiteraard kunt u genieten van (warme) lekkernijen zoals gl├╝hwein, oliebollen, erwtensoep en poffertjes.

Speciaal voor kinderen

De kerstmarkt is voor het hele gezin, er zijn ook speciale activiteiten voor de kinderen. Er is een spelletjescircuit en de kinderen kunnen kerstcreaties kleien en broodjesbakken. Natuurlijk is ook de kerstman weer aanwezig met veel cadeautjes.

De kerstmarkt vindt plaats op zondag 8 december van 12.00 tot 17.00 uur in Elderveld, Hannesstraatje 2a.

Voor meer informatie klik hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden