Winterfair TAA bij Robbers & van den Hoogen

Foto: TAA

Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA) organiseert op zondag 24 november een Winterfair. Die vindt plaats bij Wijnhuis Robbers & van den Hoogen.

De opbrengst is voor vrouwen die een opleiding willen volgen maar dat zelf niet kunnen betalen.

Alles zelf gemaakt

Het assortiment wordt door iedere afdeling zelf samengesteld en door handwerksters van TAA gemaakt. Een kleine greep uit het assortiment: handgemaakte producten voor interieur, lifestyle en kids, geborduurde gastendoekjes en theemutsen, baby- en kleutercadeautjes, cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst.

De opbrengst van de verkopen komt volledig ten goede aan vrouwen die een studie willen volgen, maar daarvoor zelf niet de financiële middelen hebben.

Eerste Nederlandse vrouwenvereniging

Tesselschade-Arbeid Adelt werd in 1871 opgericht als eerste Nederlandse vrouwenvereniging. De organisatie is nog steeds springlevend. TAA vindt het belangrijk dat vrouwen economisch zelfstandig zijn. Daarom biedt TAA ondersteuning aan vrouwen die een opleiding of studie willen volgen, maar daarvoor zelf niet de financiële middelen hebben. Bij het Betsy Perk Opleidingsfonds vindt u alle informatie hierover.

TAA is een landelijke vereniging van vrouwen voor vrouwen en draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Ook u kunt meehelpen door lid van TAA te worden of door te doneren.

Informatie

De Winterfair wordt gehouden op zondag 24 november in Le Jardin van bij Wijnhuis Robbers & van den Hoogen aan de Velperweg 23 van 12.00 – 16.00 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden