Doe mee met het Groot Dictee bij Rozet

Foto: Pixabay

Als jij dol bent op taal en je kennis van de Nederlandse taal wilt testen, dan is hier je kans. Doe zaterdag 2 november mee met het Groot Dictee der Nederlandse Taal in Rozet.

Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plaatsen is beperkt.

Radioversie van het dictee

Neem plaats in ons auditorium en luister en schrijf live mee. Het voorlezen van deze tweede radioversie van het dictee start precies  om 11.00 uur. Dan schrijf je mee. Aansluitend wordt het dictee nagekeken en zal een deskundige jury een winnaar aanwijzen. Terwijl het dictee wordt nagekeken zullen enkele dichters en auteurs optreden.

Livestream

Wim Daniëls schrijft de tekst van het dictee, dat ook dit jaar live wordt uitgezonden via NPO Radio 1. Hij zorgt ervoor dat het maakbaar is voor iedereen die de spellingsregels beheerst. Het dictee wordt voorgelezen door oud-voorzitter van de Tweede Kamer Gerdi Verbeet. Het dictee wordt live gestreamd door RTV Arnhem.

Rozet Centrum

Deelname is gratis, maar geef je wel snel op. Het aantal plaatsen is beperkt. Het vindt plaats op zaterdag 2 november van 11.00-13.00 uur in Rozet Centrum, Kortestraat 16.
Aanmelden kan via rozet.nl/dictee

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden