Amerikaanse choreografe geeft workshop in Arnhem

Foto: Dana Alexa

Dana Alexa, danseres en choreografe uit Los Angeles, Verenigde Staten, komt op 5 oktober naar Nederland om een aantal workshops te geven.

Dana Alexa is op dit moment aan het toeren door Europa. Dankzij dansschool Max Studios uit Arnhem is er contact met haar gelegd om ook naar Nederland te komen. Ze geeft workshops in verschillende plaatsen, waaronder Arnhem.

Dansloopbaan

Dana Alexa werd geboren in Brooklyn, New York. Ze begon al op tweejarige leeftijd met danslessen. Op haar 21ste werd ze professioneel danser. Ze geeft nu onder meer les bij het Millennium Dance complex in Los Angeles.

Alexa trainde met topinstructeurs in zowel hiphop, jazz, street Jazz en ballet. Ze geeft hiphop en street jazz aan studenten van alle leeftijden en niveaus, voor de hogeschool, dansteams, studio’s, professionele teams en semi-professionele teams.

Workshop 5 oktober

Dana Alexa bezocht Nederland al eerder. De vorige keer was dat samen met Matt Steffanina, een van de bekendste dansdocenten ter wereld. Meer informatie over de workshop dat Dana op 5 oktober in Arnhem geeft, zie: www.maxstudios.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden