Zaterdag 3 februari: feestelijke afsluiting De Nationale Voorleesdagen!

Zaterdag 3 februari worden De Nationale Voorleesdagen feestelijk afgesloten met diverse activiteiten in ons park. Voorlezen is ongelofelijk belangrijk voor kinderen: het stimuleert hun taal- en spraakontwikkeling, luistervaardigheid en concentratievermogen. Om die reden zijn van 24 januari tot en met 3 februari 2018 De Nationale Voorleesdagen georganiseerd.

Om 13.00 uur leest Dieuwertje Blok bij het tijgerverblijf voor uit het Prentenboek van het Jaar 2018: Ssst! De tijger slaapt. Alleen bij heel slecht weer wijken we hiervoor uit naar de Parkwinkel bij de hoofdingang. Geert-Jan Roebers vertelt over zijn boek Ben niet bang voor de wilde dieren in de Bush om 11.00, 11.30, 12.00, 12.30 en 13.00 uur.

Op diverse locaties in de Bush, Desert, Ocean, Rimba en Mangrove wordt verder voorgelezen door medewerkers van Bibliotheek Arnhem, VoorleesExpress en Rozet. Op elk van deze locaties geeft bovendien een dierentuingids tekst en uitleg over de dieren en hun leefomgeving. Tenslotte zijn er leuke winacties georganiseerd!

Bron: Burgers'Zoo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen