ArtEZ giet voor Arnhemse ondernemers

Foto:

Donderdag 11 december opent de expositie ‘ArtEZ giet voor Arnhemse ondernemers’ op de Catharinaplaats in Arnhem. Zestien objecten van ArtEZ studenten worden gepresenteerd voordat de kunstwerken de daaropvolgende drie weken in zestien Arnhemse winkel- en horecabedrijven komen te staan. 

Tijdens de opening, tussen het politiebureau en de Waalse kerk, zal er ook live gegoten worden. Medeorganisator en freelance docent Carel Lanters heeft voor deze gelegenheid ook een mal gemaakt om te gieten. Deze mal zal voorzien worden van vloeibaar aluminium en het object dat hieruit ontstaat is door één van de aanwezigen te winnen. Hoe? Like de pagina op Facebook ‘ArtEZ giet voor Arnhemse ondernemers’, kom naar de opening en maak kans op dit kunstwerk van Carel Lanters. 
Samenwerking
In het project ‘ArtEZ giet brons voor Arnhemse ondernemers’ zijn 16 ArtEZ studenten aan 16 Arnhemse bedrijven (horeca en winkels) gekoppeld. Het project is een mogelijkheid voor de ArtEZ studenten om ervaring op te doen. Voor de Arnhemse ondernemers  is het een sympathieke promotie en een warm Arnhems initiatief passend in de feestelijke decembermaand. 
De expositie opent donderdag 11 december 2014 om 16.00 uur, tot en met 31 december 2014 zijn de objecten te bewonderen op de zestien locaties. Tijdens de expositie vind u op elke locatie een boekje om mee te nemen met een plattegrond (om ze allemaal te kunnen vinden) en alle deelnemers.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
poster-artez-project-2014
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen