Praktische info World Living Statues Festival Arnhem

Foto:

Zondag 28 september wordt in het centrum van Arnhem het World Living Statues Festival gehouden van 13.00 tot 17.00 uur. Er worden erg veel mensen verwacht in de stad, in dit bericht wat praktische informatie.

Het festival wordt gehouden in het centrum van Arnhem. Indien mogelijk is het verstandig om lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad te komen. Komt u met de bus dan kunt u het best uitstappen op het Willemsplein of het Velperplein. 
Auto
Wanneer u met de auto komt, houdt er dan rekening mee dat de Weerdjesstraat is afgesloten in verband met het evenement. Aan de rand van het centrum bevinden zich meerdere parkeergarages, die goed staan aangegeven op borden. In het centrum is parkeren niet gratis. 
Gelredome en Rijnhal
Parkeren bij stadion Gelredome en de Rijnhal is niet aan te bevelen in verband met een evenement.
Parade en prijzen
Het centrum van de activiteiten bevindt zich bij de Eusebiuskerk. Hier zal om 17.30 uur de parade plaatsvinden met direct daar aansluitend de prijsuitreiking. In de uitslagen heeft het publiek een belangrijke stem, de bezoekers bepalen voor 50% de uitslag, de jury staat in voor de andere 50%. Bij de kids bepaalt het publiek voor 33% wie de winnaar zal worden. De andere 33% wordt bepaald door de vakjury en de overige 33% door de kidsjury. Stemformulieren worden uitgedeeld op meerdere locaties in de stad.
Kijk voor de meest actuele informatie op: www.worldstatues.nl; Klik hier voor Plattegrond Arnhem
Kijk voor meer berichten over het World Statues Festival in het dossier van Arnhem Nieuws; hierin ook een reportage over één van de professionals die meedoet. (klik voor directe link)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
campagnebeeld-wls-2014
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden