Theaterpremière tgECHO ‘stel je bent een koe’

Foto:

tgECHO start op 24 september met de theaterversie van ‘stel je bent een koe’. De voorstelling werd al gespeeld op het Oerol Festival en op Festival Simmerdeis en is nu bewerkt voor het theater. De première is in Utrecht, op 11 oktober staat Arnhem op het programma.

Twee vrouwen werken op een theatrale slachthuiskermis en houden hun attractie draaiende. Linksom, rechtsom, van idealisme naar gemakzucht, van empathie naar genot en weer terug. Ze tonen een sprankelende horrorvariété van zwevende kadavers, roze discolampjes en caviarecepten. Ze laten u genieten van uw angst, schrikken van uw walging en lachen om verdrietige zaken. De vrouwen duiken in verschillende personages, van varken tot chef-kok, van uitbener tot koningin en feesten er lustig op los in plassen bloed.
De voorstelling is geïnspireerd op de wondere wereld  van de bio-industrie en kent twee gezichten. Het is een compassievol portret maar ook een genadeloze wake-up call. 
tgECHO bestaat uit de actrices en theatermakers Lotte Dunselman en Anna Schoen. Zij hebben in korte tijd een naam opgebouwd met sterk visueel, prikkelend theater. De voorstelling is geregisseerd door Paul van der Laan, tekst van Magne van den Berg, decor en kostuum Miek Uittenhout, muziek Eef van Breen (en group) en lichtadvies van Wikke van Houwelingen. 
Kijk voor de speellijst op: www.tgecho.com; direct naar de voorstelling in Arnhem? Kijk dan op: www.mssa.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
stel-je-bent-een-koe-groot
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden