Arnhemse genomineerd voor “Finext nieuw organiseren prijs 2014”

Foto:

De uit Arnhem afkomstige Amy van Son is met het initiatief ‘Your Song powered by humanism’ genomineerd voor de “Finext nieuw organiseren prijs 2014”. Deze nieuwe prijs wordt uitgereikt aan een persoon, organisatie of initiatief die op een innovatieve manier organiseert of met een vernieuwend concept de wereld een betere plek maakt. 

“Your Song powered by humanism is genomineerd omdat zij met het project een brug slaat tussen twee totaal verschillende werelden”, meldt het online magazine nieuworganiseren.nu, die in samenwerking met consultancybedrijf Finext voor het eerst de nieuw organiseren prijs uitreikt. In het project zetten muzikanten verhalen van militairen om in songs om het te delen met anderen. Niet alleen de militairen en muzikanten zijn razend enthousiast, ook door het publiek worden de songs goed ontvangen.
Oud militair
Het concept en co-creatie van het project Your Song powered by humanism is van de hand van Amy van Son. Zij betrok veel Arnhemse kunstenaars/muzikanten bij het project. Het idee komt van de Dienst Humanistisch Geestelijke Verzorging bij Defensie, die 50 jaar bestaat. De Arnhemse werkte zelf als militair bij de marine, maar vertrok na vier jaar om te gaan studeren. Haar ervaringen nam ze mee in het project. (Lees het verhaal van Amy van Son op:
http://www.nieuworganiseren.nu/nieuws/verhalen-die-verbinden/
)
Prijs
In totaal zijn twaalf initiatieven, organisaties en personen genomineerd voor de Finext nieuw organiseren prijs 2014. Een jury kiest uit deze genomineerden op 7 oktober in Den Haag de beste nieuw organiseerder van 2014. De winnaar van de prijs ontvangt een trofee, mag zichzelf dé nieuw organiseerder van 2014 noemen, krijgt een uitgebreid portret op nieuworganiseren.nu en mag een vraag voorleggen aan de nieuw organiseren community. Lees alles over de genomineerden op: nieuworganiseren.nu
your-songarnhem-nieuws20140827-5
Your Song in Concert in Luxor Live! Arnhem op 27 augustus 2014, ter gelegenheid van 50 jaar Humanistisch Geestelijke Verzorging bij defensie (foto: Arnhem Nieuws)
Nieuworganiseren.nu is een online magazine dat is opgezet door journalist en filosoof Ben Kuiken. Het gaat over initiatieven en organisaties met een menselijke maat, waarin mensen weer de boventoon voeren en waar ruimte is voor eigen initiatief. In het magazine verschijnen dagelijks voorbeelden, opiniestukken en het laatste nieuws rondom nieuw organiseren.
Over Finext
Finext is een familie van consultancybedrijven met diepgaande kennis van branches, thema’s en technologieën. Finext kent geen functies en geen bazen. Het bedrijf werkt op basis van zelfsturende teams, waardoor het bedrijf flexibel is en winstgevend kan blijven, zelfs in tijden van crisis. In 2013 is Finext verkozen tot het Slimste bedrijf van Nederland door MKB Krachtcentrale
Lees eerdere publicaties op Arnhem Nieuws:
Op de foto in de header: Amy van Son tijdens Your Song in Concert in Luxor Live! Arnhem op 27 augustus 2014, ter gelegenheid van 50 jaar Humanistisch Geestelijke Verzorging bij defensie. Onder de filmimpressie die dit concert gemaakt is.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen