Egerländermuziek op het vlot in Sonsbeekpark Arnhem

Foto:

Vanaf het vlot in de Grote Vijver in Sonsbeekpark Arnhem klinkt zondagmiddag 24 augustus Egerländermuziek. De Original Liemers Musikanten verzorgt het vlotconcert vanaf 12.00 uur.

De Original Liemers Musikanten is een Egerländerkapel die bestaat uit een groep enthousiaste amateur musici uit de Liemers e.o. Als gemeenschappelijke hobby hebben ze de Egerländermuziek. De kapel staat onder leiding van dirigent Albert Ketz, die samen met zijn vrouw Lies, ook de zang voor zijn rekening neemt. 
De kapel bestaat uit 25 leden en is verdeeld in de volgende secties: Flugelhorns, Tenorhorns, Klarinetten/Dwarsfluit, Trombones, Bas, Slagwerk. Zij vertolken niet alleen de muziek naar de stijlopvatting van Ernst Mosch, de grondlegger van de Egerländermuziek, maar hebben ook nummers van de jonge dirigent/komponist Jörg Bolin staan op het repertoire.
 
Zondag 24 augustus van 12.00 tot 14.00 uur. Locatie:  Op het vlot in de Grote Vijver van het Sonsbeekpark, nabij Brasserie de Boerderij, Parkweg 2, Arnhem; Meer info: www.sonsbeekfestival.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden