Dansen in Steile Tuin Sonsbeek Arnhem

Foto:

In de jaren vijftig werd in Arnhem traditioneel gedanst op de zondagmiddag bij de ‘Theepit’, het vroegere Sonsbeekpaviljoen (nu de ‘Chinees’). Vele liefdes zijn ontstaan in Sonsbeekpark. Anno 2014 kan je weer dansen, nu 50 meter verderop in de Steile Tuin. Destijds was het stijldansen, nu wordt het Salsa. 

Na workshops en een dansdemonstratie kan ieder zich laten gaan op de dansvloer. Laat je verleiden door de mysterieuze klanken van de muziek. In een harmonieus samenspel van de danspartners rijgen de passen zich aaneen tot een volledige dans. Het is een improvisatiedans en je wordt begeleid in de geheimen van deze dans. Ieder kan het hier leren en doen. 
Het dansen start om 15.00 uur, voor kinderen is er om 16.30 uur een Salsa kinderworkshop. Daarna is het tot 21.00 uur dansen met DJ Djamel – Salsa Mix en DJ Nokki – Bachata en kizomba Mix. Locatie: In de Steile Tuin van het Sonsbeekpark achter Sonsbeek Paviljoen.
After Party 
Van 22.00 tot 03.00 uur is er een afterparty bij Salsa Contigo aan de Varkensstraat. Van 22.00 tot 24.00 uur gratis entree, vanaf 24.00 uur €2,50 
Meer info: www.sonsbeekfestival.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
salsa-steile-tuin2014
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden