MedicijnFabriek in Sonsbeek Arnhem

Natuurlijk moet je de medische wetenschap vertrouwen, maar nergens is gezondheid zó goed en goedkoop te halen als in de natuur. In de periode 22 augustus tot en met 3 oktober kun je in Bezoekerscentrum Sonsbeek een workshop volgen die je wegwijs maakt in de wereld van ‘natuurlijke medicijnen’. Dit gebeurt in het kader van het kunstproject “MedicijnFabriek”.MedicijnFabriek is een laagdrempelig kunstproject van Martijn Engelbregt, waarin gezondheid, sociale cohesie, verantwoordelijkheid en de zorg voor elkaar en de natuur centraal staan. Kunstenaar Martijn Engelbregt over zijn project: “MedicijnFabriek is een openbaar toegankelijke werkplaats waar mensen van verschillende generaties elkaar ontmoeten en samen de werking van planten en bloemen verkennen die in hun directe woonomgeving groeien. Aan de hand van deze verkenning wisselen zij op een speelse en positieve manier van gedachten over hun leven en hun gezondheid.”

Met MedicijnFabriek wil Engelbregt op een vrolijke en respectvolle manier een creatief appèl op de zelfredzaamheid van mensen doen en op hun vermogen om elkaar te steunen en samen zorg te dragen voor hun omgeving en hun gezondheid. De workshops MedicijnFabriek worden gehouden in de periode 24 augustus t/m 3 oktober op woensdag om 10.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur en zondag om 12.30 uur en 15.00 uur.
Een workshop (maximaal 10 deelnemers) kost € 7,50 per persoon (kinderen half geld), Aan de openingsbijeenkomst op vrijdag 22 augustus om 16.00 uur is ook een workshop gekoppeld. Iedereen is welkom bij deze openingsbijeenkomst. 
Voor nadere informatie kunt u terecht op www.medicijnfabriek.nl. Voor de workshops kunt u zich aanmelden bij de infobalie van het bezoekerscentrum (tel. 026  4450660) of mail: [email protected]
Bezoekerscentrum Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24a, 6814 CL Arnhem; 026 – 4450660; www.bezoekerscentrumsonsbeek.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden