The Opposites op Krachtstroom Festival 2014

Foto:

Met het Krachtstroom Festival op de Rijnkade in Arnhem starten Luxor Live, Willemeen en Jacobiberg gezamenlijk het nieuwe seizoen. De derde editie van het festival biedt een sterk muziekprogramma met The Opposites als absolute headliner. Krachtstroom wordt gehouden op zondag 24 augustus en is gratis toegankelijk.

Tijdens optredens van The Opposites is het een goed gebruik dat ‘het dak er af gaat’, dit zal de 24e niet anders zijn op de Rijnkade. Naast het Nederlandse rap-duo staan nog meer bijzondere namen op het programma. Zo speelt de zanger/gitarist van dEUS, Mauro Pawlowski, op Krachtsroom 2014 met zijn band Gruppo di Pawlowski en verzorgt ook Krach een optreden. 
Het festivalterrein bestaat uit twee podia. Daar tussen wordt een gevarieerd programma aangeboden. Krachtstroom wordt geopend door de bands Corduroy en Nausica, andere namen op het programma zijn onder meer Splendid, Illmatic, Mike Mago en RDBLCK.
arnhemh80festival2014arnhemnieuws6
NondesjuSjo tijdens H80 festival, dit jaar ook op Krachtstroom (foto: Arnhem Nieuws)
Het Krachtstroom Festival 2014 vindt plaats op zondag 24 augustus van 14:00 tot 23:00 uur. De toegang is gratis. Check voor de meest actuele info: www.krachtstroomfestival.nl 
Afterparty Cafe De Kroeg
Na het festival is er een afterparty in Café de Kroeg. Kijk voor meer informatie op: Vies zompige blues en stevige punk op afterparty Krachtstroom
Op de foto boven: Krachtstroom Festival 2013 (foto: Arnhem Nieuws)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden