Veel live muziek en dance tijdens FreeFall Festival 2014

Tijdens Koningsnacht en -dag staan het Gele Rijdersplein en het plein bij de AKU-fontein bol van de live muziek en dance tijdens het FreeFall Festival 2014. Met tal van extra activiteiten zal de bezoeker hier de echte festivalsfeer kunnen proeven. Optredens zijn er onder meer van Chef’Special, Memphis Maniacs, My Baby, Aphrodite en Krach. De entree is gratis.  

De FreeFall LIVE-stage is te vinden op het Gele Rijdersplein. Dit podium wordt gehost door de Arnhemse poporganisaties Luxor Live en Jacobiberg. Live muziek staat hier centraal. Het gebied rondom de bekende AKU-fontein is de locatie van de FreeFall DANCE-stage en daarmee het domein voor elektronische dance muziek. 
Zowel op Koningsnacht –als dag is de Looierstraat het gebied van de FreeFall festivalmarkt. Ook het  reuzenrad Happiness (één van de grootste reuzenraden van Europa) is weer van de partij op FreeFall 2014.
De festiviteiten op vrijdag 25 april beginnen om 18.00 uur, zaterdag start het festival om 13.00 uur. Kijk voor de meest actuele informatie en het programma op: freefallfestival.nl
Klik HIER voor berichtgeving omtrent het programma Centrum Arnhem
Klik HIER voor belangrijke informatie en een plattegrond van de Koningsfeesten in Arnhem
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen