Nieuwe huisartsenpraktijk opent in centrum Arnhem

Foto: Huisartsenprakijk Arnhem Centrum

Er is een nieuwe huisartsenpraktijk in het centrum van Arnhem. Vanwege het tekort aan huisartsen in Arnhem besloot het team van Huisartsenpraktijk Arnhem Centrum in samenwerking met de omringde huisartsenpraktijken deze praktijk te openen.

“Wij zijn er voor de patiënten in Arnhem zonder huisarts en voor patiënten die nu te ver van hun huidige huisartsenpraktijk wonen,” vertelt huisarts en oprichtster Leila Hopman-Benkaddour. “Je kunt bij ons terecht voor alle facetten van de huisartsenzorg. En we gaan met de tijd en de behoeften van onze patiënten mee. Waar het online en digitaal kan organiseren we het ook digitaal.”

Patiënten eigen regie geven

Voor spoedgevallen en voor zorgvragen, waarbij contact met een huisarts of doktersassistente vereist zijn, ben je natuurlijk welkom op de praktijk. Via de website kun je online veel zaken eenvoudig zelf regelen. De huisartsenpraktijk maakt gebruik van innovatieve tools en apps. Daardoor heb je online inzicht in je eigen dossier. Daarnaast kun je online een medische vraag opzoeken of stellen, een foto laten beoordelen, een recept herhalen, eigen laboratorium uitslagen bekijken of indien nodig een afspraak inplannen. Op deze manier kun je makkelijk en veilig advies vragen, digitaal wanneer het jou uitkomt.
Leila Hopman-Benkaddour: “Hiermee willen we onze patiënten eigen regie geven, de flexibiliteit van de zorg bevorderen en tijd besparen. Digitaal en toch dichtbij.”

Afspraken huisartsenpraktijk

Afspraken kun je zelf online inplannen. Je eerste afspraak is indien mogelijk digitaal via (video)bellen. Samen met je huisarts kun je daarna kijken naar de vervolgstappen. Uiteraard kun je wanneer nodig altijd de praktijk bellen.

Locatie

De praktijk is gevestigd op Willemsplein 27, en dat is in het Centrum van Arnhem. Op vijftig meter afstand van het bus- en treinstation en een ruime parkeergarage.

Inschrijven?

Huisartsenpraktijk Arnhem Centrum verwacht halverwege januari de deuren te kunnen openen. Tot die tijd kun je zich alvast via de knop aanmelden als patiënt. Op het moment dat de praktijk daadwerkelijk open kan gaan zal je meteen op de hoogte gesteld worden. De online omgeving op de website zal vanaf die datum ook beschikbaar zijn.

Tot snel

Het team van Huisartsenpraktijk Arnhem Centrum hoopt jou gauw in hun praktijk te mogen verwelkomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen