Verdriet en gemis zijn de achterkant van liefde en dankbaarheid

Foto: Irma van Reem

We voelen zoveel liefde voor hen die van ons vandaan zijn gegaan. En vaak zijn we ook zo dankbaar dat het lijden voorbij is of dankbaar voor het mooie leven dat iemand heeft mogen leven. Maar het verdriet is er en het gemis blijft.

Partnercontent

Jij gaat door met jouw leven en pakt de draad weer op. Door het te verwerken, dus te rouwen, maak je ruimte om het gemis heen. Rouwtherapeut Irma van Reem kan je daarbij helpen.

Begeleiding bij de verwerking

Als het verdriet en gemis al direct te groot voor je voelt of als je na een tijdje merkt dat jouw verdriet nog te intens is, schakel dan mijn begeleiding in. Er ligt dan iets onder wat verwerkt mag worden. Het kan zijn dat er nog iets gezegd had mogen worden, het afscheid kwam voor jou wellicht te snel of je voelt je schuldig over iets. Ik begeleid je liefdevol terug naar de verbinding met jezelf. Samen we kijken we naar hoe je kunt omgaan met jouw verdriet zodat er ruimte komt en herstel mogelijk is. Je hoeft het niet alleen te doen. Kijk voor meer informatie op mijn website Coachpraktijk Irma van Reem of maak een afspraak via 06 48278088.

Ik begeleid je liefdevol naar de verbinding met jezelf.

Rouwtherapeut en trainer

Ook ben ik als rouwtherapeut inzetbaar voor bedrijven bij verlies van een collega. En als trainer begeleid ik zorgpersoneel bij verlies op de werkvloer om tools te krijgen hoe je hiermee om kunt gaan. Bel mij hierover bij interesse. Ik heb een team om mij heen verzameld waarmee snel geschakeld kan worden.

Klik voor meer informatie en overige diensten op onderstaande banner.

Verdriet en gemis

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden