Rijnstate start online collegetour Koplopers in de zorg

Foto: Rijnstate Arnhem

Rijnstate start deze herfst met een collegetour, voor een breed publiek, waarin de hoogleraren van Rijnstate vertellen over hun vakgebied. Op dinsdag 26 oktober (van 19.30 tot 20.15 uur) begint de Rijnstate Collegetour Koplopers in de zorg.

Dit is de start van een serie webinars (45 minuten). Als eerste te gast is hoogleraar Frank Bosch, hoogleraar acute interne geneeskunde.

Zeven hoogleraren

In Rijnstate werken zeven hoogleraren, die met hun baanbrekende en vernieuwende onderzoek in samenwerking met verschillende universiteiten werken aan de Zorg van de toekomst. Rijnstate is er trots op om als topklinisch algemeen ziekenhuis zo veel hoogleraren in huis te hebben. Het bevestigt het innovatieve en wetenschappelijke karakter van ons ziekenhuis. De hoogleraren praten behalve over hun werk ook over wat hen persoonlijk drijft. De webinars zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Hoogleraar Frank Bosch trapt de tour af

Op dinsdag 26 oktober (van 19.30 tot 20.15 uur) is hoogleraar Frank Bosch, hoogleraar acute interne geneeskunde, als eerste te gast in de Rijnstate Collegetour Koplopers in de zorg. Hij is gespecialiseerd in de opvang en behandeling van acuut zieke patiënten, in het bijzonder met behulp van mobiele echografie. Frank Bosch werkt als hoogleraar en internist-intensivist zowel in Radboudumc als in Rijnstate. Tijdens het college laat hij het mobiele echoapparaat zien en vertelt hij over de nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt in de acute zorg.

Voor wie?

De webinars zijn voor iedereen toegankelijk. Het is mogelijk om tijdens het webinar een vraag te stellen aan de hoogleraar.

Aanmelden

Aanmelden kan via de Rijnstate website: www.rijnstate.nl/collegetour. Je ontvangt voorafgaand aan het college een link waarmee je eenvoudig deel kunt nemen aan het webinar.

Over Rjinstate

Rijnstate is een zeer vooruitstrevend topklinisch ziekenhuis met 28 verschillende specialismen en circa 5.500 medewerkers. Het werkt voortdurend aan manieren om zichzelf en haar dienstverlening merkbaar te verbeteren. En als de medewerkers geloven dat iets inderdaad tot betere zorg kan leiden, dan gaan ze er ook echt voor.
Ze willen vernieuwingen realiseren die tastbaar zijn. Dus wetenschap en onderzoek inzetten die ertoe doen in de praktijk. Om de zorg steeds prettiger, soepeler en effectiever te maken. Op een heel menselijk niveau. Met andere woorden: voor jou.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen