Dag 3 Stoptoberhuis: moeilijke dag

Foto: Stoptoberhuis

Joop Echten uit Arnhem is geselecteerd voor het Stoptoberhuis. Hij stopt samen met 27 andere deelnemers met roken, met behulp van de coaches van het Stoptoberhuis in Vinkeveen. Hij doet elke dag verslag van wat hij meemaakt.

Door Joop Echten

De derde dag staat bekend als de heftigste dag. Ik merk het ook. Vanochtend voelde ik me aardig agressief, maar na een coachingsessie en met medestoppers te praten heb ik dit aardig kunnen omdraaien. De rest van de dag was ik vooral baldadig aanwezig 😀. Veel medestoppers zitten er vandaag mentaal aardig doorheen. Gelukkig is de begeleiding door de coaches professioneel en ze voelen de deelnemers erg goed aan.

Lezing over wilskracht

Op deze zware dag is er ook bewust voor veel ontspanning gezorgd. Steven Kazàn kwam goochelen en we hebben een heerlijk boottochtje gemaakt. Als afsluiting Mark Dakriet, zanger van Replay, bekend nummer ‘Never nooit meer’ en mental coach geeft een lezing over wilskracht en brengt zijn bekende nummers. Eind van de avond lachen met Robbert Jan Proos, komediant. Een moeilijke maar positieve dag, alle deelnemers houden het nog vol en op naar dag 4.

Kijk ook naar StoptoberTV om te zien hoe het Joop en de andere de stoppers vergaat!

Stoptoberhuis

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen