Livestream psychiater Bram Bakker over burn-out vanuit Posttheater

Foto: Wikimedia.org

Sta jij ook altijd aan? Op 11 mei geeft psychiater Bram Bakker een theatercollege waarin de burn-out epidemie op confronterende en humoristische wijze wordt behandeld.

Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat eigenlijk? Een hersenziekte, met verstoorde neurotransmitterspiegels? Of een geschenk, een wake-up-call? Wie het weet mag het zeggen.

Stress, overbelasting en onvoldoende rust

Psychiater Bram Bakker zag honderden patiënten, die niet verder konden met het leven dat ze gewend waren te leiden. Maar om nu te zeggen dat hij een betrouwbare diagnose in de aanbieding had… Burn-out heeft onder meer te maken met stress, overbelasting en onvoldoende rust. Tevens met slechte relaties of verkeerde eetgewoonten. Wat is echter het verschil met een depressie, een angststoornis of een hoog sensitieve persoonlijkheid?

Persoonlijke en professionele zoektocht

burn-outOpgebrand is zowel een persoonlijke als een professionele zoektocht. Het is het verhaal van een dokter die verdwaalt in de zorg. Bram Bakker deelt zijn verhaal, in de hoop dat jij daar iets aan hebt. Soms treurig en emotionerend, maar ook hilarisch en lachwekkend.
Er worden geen pillen gepromoot, mindfulness staat ook niet op het recept en wellicht word je zelf op ideeën gebracht in dit wervelende theatercollege van de burn-out-deskundige die het zelf ook niet precies begrijpt.

Praktische informatie

De livestream Opgebrand is op dinsdag 11 mei om 20.30 uur in jouw eigen huiskamer.
De prijs is €10,50, te bestellen tot een uur voor aanvang.
Kaartverkoop en informatie is via www.posttheater.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen