Alzheimer Café Arnhem online

Foto: Alzheimer Café Arnhem

Ook het tweede Alzheimer Café Arnhem (ACA) van dit jaar gaat online door, op dinsdag 16 februari van 19.30u-20.30u ,#ACArnhemLive.

Hierbij ben je uitgenodigd vrijblijvend om deel te nemen aan het online Alzheimer Café.

ACArnhemLive

In dit ACArnhemLive gaan ze op onderzoek uit naar de brede ondersteuning voor de mantelzorger, in samenwerking met het MVT Arnhem (Mantelzorg Vrijwillige Thuishulp in Arnhem). Bij wie kun je terecht voor vragen? Welke ondersteuning is er voor de mantelzorger? Wij laten je op deze avond kennismaken met wat er in de regio voor mogelijkheden zijn als ondersteuning bij het zorgen voor iemand.

Dementievriendelijke gemeente

Je maakt eveneens kennis met het ambitieuze project Arnhem, Dementievriendelijke Samenleving. Want in Gelderland gonst het van de dementievriendelijke bedrijvigheid en daar kan onze provinciehoofdstad niet bij achterblijven. In een dementievriendelijke gemeente kunnen mensen met dementie zo lang mogelijk thuis wonen en mee blijven doen. Er is begeleiding op maat voor hen én hun mantelzorgers zowel op het gebied van zorg, wonen als welzijn. Samen maken wij Arnhem dementievriendelijk.
Benieuwd? Vraag jouw Microsoft Teams link aan via [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden