Alzheimer Café Arnhem zoekt vrijwilligers

Foto: Alzheimer Café

Nu de lockdown definitief is is er nog meer behoefte aan ondersteuning voor mensen met Alzheimer en hun mantelzorgers. Alzheimer Café (AC) Arnhem zoekt vrijwilligers voor versterking.

Het gaat om helpen met zowel de de maandelijkse nieuwsbrief en de digitale media als het ondersteunen van de voortgang van het AC.

Vrijwilligersvacatures voor Alzheimer Café Arnhem

Gezocht: content creator(s) met ambitie om de maandelijkse nieuwsbrief en de digitale media van het Alzheimer Café Arnhem te helpen verzorgen. Je zorgt op een creatieve wijze voor de kwaliteit en actualiteit hiervan.
Heb je interesse in deze vacature of wil je er meer van weten? Neem dan contact op met Mieke Keppens, coördinator AC Arnhem, via: [email protected]

Vrijwilligersvacature

Wil je een steentje bijdragen aan het ondersteunen van de voortgang van het Alzheimer Café (AC) Arnhem voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Ben je werkzaam in de gezondheidszorg of geïnteresseerd in actuele onderwerpen rondom dementie? Dan kan de organisatie jouw hulp goed gebruiken.
Heb je interesse in deze vacature of wil je er meer van weten? Neem dan contact op met Mieke Keppens, coördinator AC Arnhem, via: [email protected].

Kerstwens Alzheimer Café Arnhem

Wat een jaar. Wat een uitzonderlijk jaar. Soms samen, soms alleen.  Soms online, soms offline. Maar vooral: altijd verbonden. Wij sturen u in deze koude winterdagen de warmste wensen. Laten we Kerst dit jaar op een vrolijke manier afsluiten om fris en opgewekt het nieuwe jaar in te gaan.

Het team van het Alzheimer Café Arnhem wenst u en uw familie gezonde wintermaanden, fijne feestdagen, en een voorspoedig en liefdevol 2021!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden