Betaalbare collectieve aanvullende zorgverzekering voor Arnhemse minima 

Foto: Menzis

De nieuwe zorgpremies voor 2021 zijn bekend. De gemeente Arnhem biedt inwoners met een laag inkomen de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een collectieve aanvullende zorgverzekering.

Er zijn ook dit jaar weer afspraken met Menzis gemaakt over een betaalbare en goede collectieve (aanvullende) verzekering met veel extra vergoedingen. Menzis biedt een korting aan en de gemeente doet een financiële bijdrage.

Weinig zorgkosten

Nieuw voor 2021 is een pakket voor mensen die weinig zorgkosten hebben. Bijvoorbeeld als mensen geen fysiotherapie of bril nodig hebben, weinig tandartskosten hebben of geen medicijnen gebruiken. Overstappen naar een andere zorgverzekering of een andere polis afsluiten bij de huidige kan tot en met 31 december 2020.

Kom ik in aanmerking

Mensen met een laag inkomen die willen weten of ze voor deze collectieve verzekering in aanmerking komen, kunnen terecht op gezondverzekerd.nl/arnhem.

Ook informatie over welk pakket het beste past bij jouw zorgbehoefte en wat daarvan de kosten zijn, is daar te vinden.

Vragen, advies en hulp

Inwoners kunnen telefonisch contact opnemen met Menzis op 088 222 40 40 of via spreekuur.gezondverzekerd.nl/Menzis een afspraak maken voor een online videogesprek met een overstapcoach.

Mensen die dit lastig vinden en niemand in hun omgeving hebben om hen hierbij te helpen, kunnen  contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 0900-1809 (lokaal tarief)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden