Arnhemse Rolstoeltaxi weer vol in bedrijf

Foto: Arnhemse Rolstoeltaxi

De Arnhemse Rolstoeltaxi is na een gedwongen sluiting vanwege de corona-maatregelen weer vol in bedrijf. Dat is goed nieuws voor iedereen in Arnhem en omgeving die gebruik maakt van een rolstoel.

De chauffeurs zorgen als vanouds voor veilig en comfortabel vervoer van en naar bestemmingen als kantoor, ziekenhuis of vakantiehuisje. Ook vervoer naar familie, vrienden of hobby is natuurlijk mogelijk. In Juni, Juli en Augustus zijn er speciale zomertarieven.

Alle noodzakelijke maatregelen getroffen

Het gespecialiseerde taxibedrijf heeft alle noodzakelijke maatregelen getroffen om passagiers veilig en hygiƫnisch te vervoeren. Zo worden de rolstoelbussen voor en na iedere rit gedesinfecteerd, zeker plaatsen met handcontact zoals deurgrepen, gordels en het pinapparaat. Ook is er voldoende afstand tussen bestuurder en passagiers. Er is ruim 2,5 meter met een eventuele begeleider en zelfs 3,5 meter met de passagier in de rolstoel. Inmiddels hebben de eerste ritten alweer plaatsgevonden, onder meer van huis naar werkplek. Maar uit de reserveringen blijkt ook dat mensen graag een uitje maken of op familiebezoek gaan. Om te reserveren kijk naar de website of bel 026-3794874.

Herstart met feestelijk tintje

Om de herstart een feestelijk tintje te geven, houdt de Arnhemse Rolstoeltaxi een speciale Share en Tag actie op Facebook. Iedereen die het bericht van de actie deelt dingt mee naar een bijzondere prijs. Dat is een diner voor twee, inclusief vervoer naar een restaurant naar keuze en terug. Men kan anderen taggen onder het bericht en deze persoon voordragen om de prijs te winnen. De medewerkers van de Arnhemse Rolstoeltaxi hopen dat mensen vooral vrienden en familieleden voordragen die gebonden zijn aan een rolstoel. Zij konden er de afgelopen tijd immers nog moeilijker even uit. Het bericht is te vinden op de Facebookpagina van de Arnhemse Rolstoeltaxi.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden