Nieuw programma voor hoogsensitieve vrouwen

Foto: pixabay

Vanwege de grote belangstelling in 2019 organiseert Zyp25 opnieuw een dag speciaal voor hoogsensitieve vrouwen. Op zondag 26 januari van 10.00 tot 17.00 uur kun je terecht aan de Zypendaalseweg 25.

Dit keer staat de programma in het teken van Hoofd, Hart en Handen.

Hoogsensitief of hooggevoelig

Hooggevoeligheid is een term die bedacht en als eerste onderzocht is door psychotherapeute en docente psychologie Elaine Aron. Het houdt in dat je gevoeliger bent voor zintuiglijke prikkels en meer tijd nodig hebt voor de verwerking daarvan. Daarnaast voelen mensen met hooggevoeligheid, of hoog sensitieve personen (HSP), stemmingen van anderen vaak goed aan. Ook zijn ze zorgzaam en perfectionistisch. Ze hebben een rijke innerlijke belevingswereld en houden van stilte, rust, schoonheid en kunst. Verder voelen ze zich vaak aangetrokken tot spirituele onderwerpen.

Inzicht krijgen

Het doel van de dag is meer inzicht krijgen in de kenmerken, kwaliteiten en de valkuilen van de eigen hooggevoeligheid en de kracht van goede zelfzorg. Er is een fijn aanbod aan (creatieve) workshops, meditaties, lezingen/workshops over hooggevoeligheid en persoonlijke sessies. Ook kunt u kennismaken met het Squease drukvest.
Alle geïnteresseerde vrouwen zijn welkom, met al hun vragen. Er wordt een palet aan mogelijkheden geboden in het ontdekken van jezelf.
De kosten zijn €35,- voor de hele dag. Om je aan te melden en/of voor meer informatie mail naar: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden